Всі категорії
Додати товар

The history of whoo spa shampoo 8 ml, шампунь відновлює на основі екстрактів лікувальних компон

33 грн -49% 17 грн
Опис

Шампунь  на трав'яних екстрактах, зміцнюють корені волосся, стимулюють кровообіг, відновлюють природний баланс шкіри голови; призначені для сухого, ламкого, тьмяного та фарбованого волосся.

Старовинні рецепти китайської медицини використані в приготуванні есенції для зміцнення пошкодженого волосся й ослабленої шкіри голови. Інтенсивно відновлює структуру волосся, живить волосся від коренів, відновлює кровообіг, перешкоджає появі лупи та випаданню волосся. Багатофункціональне лікування зміцнює волосяну цибулину. Вітаміни B5 і B6, амінокислоти, екстракти рослин і лікарське коріння, завдяки своїм поживним і розігрівальним властивостям, доповнюють і підсилюють його вплив.

Шампунь відновлювальний на основі екстрактів лікувальних компонентів: женьшеню, оленячих рогів, дягелю, інтенсивно відновлює структуру волосся, живить волосся від коренів, відновлює кровообіг, перешкоджає появі лупи та випаданню волосся. Рекомендується для щоденного використання.

Шампунь дає дуже густу, рясну, навіть щільну піну. Промиває волосся ідеально, водночас його зовсім не заплутує, таке враження, що кондиціонувальні компоненти є вже в шампуні. Волосся під час миття випадає менше, ніж зазвичай. Окремого зауваження заслуговує аромат засобу. Він незвичайний, багатокомпонентний, східний — але не солодко-пряний, а ближче до квіткового, але не в традиційному європейському розумінні цього

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 7мл
Об'єм:
8 мл