Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір для нормального волосся alfaparf semi di lino diamond illuminating

1900 грн
Опис

Подарунковий набір для нормального волосся Semi Di Lino Diamond Illuminating від Італійського бренда Alfaparf.
Шампунь для нормального волосся, що надає блиску SDL D ILLUMINATING LOW SHAMPOO, 250 мл. Дбайливо очищає волосся і шкіру голови. Робить волосся м'яким і шовковистим.
Маска для нормального волосся, що надає блиск SDL D ILLUMINATING MASK, 200 мл. Зміцнює кутикулярний шар і надає волоссю інтенсивного блиску.
Олія проти посіченого волосся, що додає блиск SDL SUBLIME CRISTALLI LIQUIDI, 15 мл. Дає волоссю неперевершений захист від несприятливого впливу довкілля, запобігає появі посічених кінчиків. Миттєво розплутує волосся, створює максимально блискучий результат.
Спосіб застосування:
Нанесіть достатню кількість шампуню Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating на мокре волосся і м'яко помасажуйте шкіру голови до утворення піни. Потім ретельно змийте водою. Вимийте волосся шампунем і підсушіть рушником. Потім нанесіть маску на довжину та кінчики волосся. Залиште на 5 хвилин, потім ретельно змийте.
Невелику кількість олії (досить кілька крапель) потрібно розподілити по волоссю. За бажання можна використовувати гребінець. Цей засіб можна застосовувати як для вологого, так і для сухого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари