Всі категорії
Додати товар

Кокосовий набір для волосся

280 грн
Опис

♥Кокосова серія натуральних засобів - шампунь та маска на повністю натуральній основі для живлення та зволоження волосся!

Дією цих ефективних продуктів задоволені😍 більше тисячі клієнтів, які відгукнулись, і, я впевнена, вони не залишили байдужим нікого, хто застосував їх до свого волосся💫

⚪Натуральний шампунь - є одним з кращих шампунів, який однаково підходить усім типам волосся, здатний глибоко очистити шкіру голови та зберегти свіжість волосся довше, аніж хімічний засіб. Шампунюь насичує прикореневу ділянку поживними речовинами та надає міцності, запобігаючи ламкості.
☝Придатний до застосування дітям.

⚪Натуральна маска - інтенсивно живить довжину волосся, максимально пом'якшує та робить його слухняним, запобігає намагнічуванню, придає розкішного блиску та сприяє безпечному розчісуванню, без пошкоджень - є фаворитом серед зайнятих красунь, яким потрібно швидко привести волосся у порядок. Тому що вона діє😍

❌Засоби не містять сульфатів, парабенів, силіконів та штучних ароматизаторів, які згубно впливають на стан волосся та шкіри, а також організм в цілому.

Кокосовий шампунь 200ml - 140грн⚬
Кокосова маска 200ml - 140грн⚬

#nanibeautyv#кокосовамаска#кокосовийшампунь#

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitabaranyk
vitabaranyk
Львів
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари