Всі категорії
Додати товар

Шампунь від випадіння волосся

139 грн
Опис

Проблема випадіння волосся вимагає її термінового вирішення, інакше можна втратити природну густоту волосся. Ефективним помічником в боротьбі з надмірною втратою волосин стане шампунь проти випадіння волосся Hair System у складі комплексної терапії в боротьбі з випадінням волосся.

Цей шампунь з м’якою миючою основою на базі похідних кокосової олії дбайливо очищає волосся і шкіру голови. Формула з натуральними рослинними екстрактами, рослинними й ефірними оліями відновлює і стимулює основні життєві функції волосся і шкіри голови. Покращує живлення і кровопостачання волосяних цибулин і перешкоджає випадінню волосся. Відновлює структуру волосся по всій довжині. Зволожує волосся і шкіру голови. При регулярному застосуванні запобігає появі посічених кінчиків, сприяє росту сильного та здорового волосся. Є ефективним у боротьбі з лупою, регулює саловиділення, заспокоює подразнену шкіру голови.

Містить: олію зародків пшениці, екстракти алое й огірка, ефірні олії кориці й чайного дерева.

Екстракт алое ефективний у боротьбі з лупою, випадінням волосся і для зменшення надлишкової активності сальних залоз. Крім цього, алое має тонізуючі, загоювальні, бактерицидні і зволожуючі властивості.

Екстракт огірка має тонізуючий, зволожуючий та освіжаючий ефект. Заспокоює, усуває почервоніння й подразнення. Регулює саловиділення.

Ефірна олія кориці значно покращує стан шкіри голови й забезпечує прискорення росту волосся. Значно покращує кровопостачання і кров починає надходити до шкіри голови, забезпечуючи її мінералами та іншими поживними речовинами, які необхідні для нормального росту волосся.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари