Всі категорії
Додати товар

Натуральний твердий шампунь для жирного волосся

174 грн
Опис

Артикул: #02761

Натуральний твердий шампунь Sharme Hair Citrus з ароматом цитруса для жирного волосся, 50 г.

Натуральний твердий шампунь SHARME HAIR Citrus призначений для догляду за волоссям, схильним до жирності. Завдяки вхідним до його складу природним інгредієнтам він не пересушує шкіру голови і при цьому абсорбує надлишки шкірного сала. Волосся виглядає доглянутим і довше залишається свіжим! SHARME HAIR — краса волосся в компактному обсязі для тих, хто цінує натуральний догляд і екологічні продукти! Із застосуванням SHARME HAIR Citrus ваші локони стануть здоровими та бездоганними.

SHARME HAIR Citrus — натуральний твердий шампунь, створений для догляду за жирним волоссям. Сприяє нормалізації активності сальних залоз за рахунок дії природних компонентів розмарину й олії чайного дерева. Глибоко очищує, не пересушує волосся та шкіру голови.

Регулярне застосування SHARME HAIR Citrus знімає роздратування, в результаті чого зменшується випадіння волосся. Застосовується і як засіб догляду за знебарвленими пасмами та локонами після хімічної завивки чи випрямлення волосся.

На відміну від класичних шампунів, які на 70–80% складаються з води, твердий шампунь SHARME HAIR максимально збагачений доглядовими активними компонентами. У ньому не міститься штучних консервантів, загусників і барвників, SLS і парабенів. Це концентрат безпечних миючих і натуральних доглядових речовин! Природна користь для волосся і нічого зайвого!

Завдяки тому що шампунь відмінно піниться, у нього економічна витрата, тому ви зможете користуватися ним протягом 2–3 місяців. Компактна форма випуску робить його ідеальним варіантом для подорожей або відвідування спортзалу. Відсутність пластикової упаковки та натуральний склад — крок до екологічного способу життя!

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
koltyana
koltyana
Одеса
34% виконаних замовлень
Була

Схожі товари