Всі категорії
Додати товар

Натуральний твердий шампунь з ароматом ожини для пошкодженого волосся

174 грн
Опис

Артикул: #02765

Натуральний твердий шампунь Sharme Hair Blackberry з ароматом ожини для пошкодженого волосся, 50 г.

Натуральний твердий шампунь SHARME HAIR Blackberry призначений для догляду за пошкодженим волоссям, ослабленим знебарвленнями, частими фарбуваннями, агресивними укладками та засобами стайлінгу. Завдяки натуральному складу він має регенеруючі властивості, сприяє глибокому відновленню волосся, повертає йому доглянутий і здоровий вигляд.

SHARME HAIR — краса волосся в компактному обсязі для тих, хто цінує натуральний догляд і екологічні продукти! Із застосуванням SHARME HAIR Blackberry ваші локони стануть здоровими та бездоганно природними.

SHARME HAIR Blackberry — натуральний твердий шампунь, створений для догляду за пошкодженим і ослабленим волоссям. Завдяки спеціальній формулі з ожиною він дбайливо піклується про ослаблене волосся, сприяє його регенерації після частих фарбувань, мелювання та стайлінгу.

Екстракт хмелю допомагає дарувати вашій зачісці здорову красу. Ромашку в складі шампуню застосовують для збільшення густини волосся, відновлення його після пошкоджуючих процедур. Олія зародків пшениці сприяє зміцненню ослаблених і стоншених пасм. З SHARME HAIR Blackberry ваші локони знову стануть сильними, природними та доглянутими.

На відміну від класичних шампунів, які на 70–80 % складаються з води, твердий шампунь SHARME HAIR максимально збагачений доглядовими активними компонентами. У ньому не міститься штучних консервантів, загусників і барвників, SLS і парабенів. Це концентрат безпечних миючих і натуральних доглядових речовин! Природна користь для волосся і нічого зайвого!

Завдяки тому що шампунь відмінно піниться, у нього економічна витрата, тому ви зможете користуватися ним протягом 2–3 місяців. Компактна форма випуску робить його ідеальним варіантом для подорожей або відвідування спортзалу. Відсутність пластикової упаковки та натуральний склад — крок до екологічного способу життя!

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
koltyana
koltyana
Одеса
34% виконаних замовлень
Була

Схожі товари