Всі категорії
Додати товар

Шампунь заспокійливий для чутливої ​​шкіри голови та від псоріазу на основі трав

520 грн
Опис

Терапевтичний гіпоалергенний заспокійливий шампунь для чутливої, сухої, подразненої шкіри голови та від псоріазу на основі трав'яної суміші та комплексу вітамінів та рослинних компонентів дуже легкий, усуває лупу, свербіж, подразнення шкіри голови та освіжає волосся, від коренів до кінчиків. Шампунь надає 4 дії в одному: 1 - Очищає – дбайливо, без подразнення, тому що не містить сульфатів та поверхнево-активних речовин. 2 - Усуває лупу – саліцилова кислота забезпечує м'яке відлущування. 3 - Заспокоює – масло чайного дерева та ментол охолоджують і в той же час заспокоюють роздратовану або сверблячу шкіру голови, а також мають антисептичний ефект. Екстракт кори білої верби і саліцилова кислота мають виражені протизапальні властивості. 4 – Інтенсивно живить - трав'яна суміш (екстракти азадирахти індійської, лопуха, мучниці, ромашки, жовтодеревника, коптиса, магонії, а також сік алое вера) та вітаміни (провітамін В5, вітаміни А та Е) забезпечує волосся усіма речовинами, , необхідними для їх здоров'я, а також зволожує, пом'якшує та живить шкіру голови, покращують мікроциркуляцію та стимулює ріст волосся.Шампунь помітно покращить стан шкіри голови при регулярному застосуванні, подарує Вашому волоссю красу, силу та здоровий блиск. Шампунь безпечний для фарбованого волосся.
Шампунь не містить продуктів тваринного походження, не тестований на тваринах, 100% веган, у складі шампуню відсутні парабени, кам'яновугільні смоли, соснові смоли, стероїди, сульфати, нафтопродукти, ланолін, глютен (клейковина), ГМО.

Застосування: Шампунь призначений для щоденного використання. Масажними рухами втирайте шампунь у вологе волосся та шкіру голови. Залишити шампунь на 3-5 хв, після чого ретельно промити водою. Уникайте попадання шампуню у вічі. Рекомендується використовувати в комплексі з кондиціонером цієї лінії для покращення заспокійливого ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари