Всі категорії
Додати товар

Натуральний рослинний шампунь(порошок) для волосся 20грамів

80 грн
Опис

До складу входят пудри нагармоти, мильних горіхів, кропиви, ефірна олія розмарину.
Основа шампуню це пудра мильних горіхів. Багатий сапонінами, цей порошок має справжній очищаючий ефект і навіть ефект піноутворення, залишає чисте і шовковисте волосся і бореться з лупою.
Нагармота, або Муста на санскриті, являє собою індійський сорт осоки круглої, рослини сімейства осокових, що росте на болотистій місцевості або в річках.    Багата дубильними речовинами і природними антиоксидантними та очищаючими активними інгредієнтами.  Особливо відома своїми очищаючими властивостями і регулюванням жирності шкіри голови , а також використовується для догляду за шкірою голови з лупою. 
Натуральний засіб для зміцнення волосся: пекуча кропива містить мінерали та вітаміни, необхідні для зміцнення волосся та відновлення його природної краси,допомагає боротися з випадінням волосся,регулює виділення шкірного сала для жирного волосся і усуває лупу.
Суміш цих пудр подбають про чистоту , здоров'я та красу вашого волосся. Надасть приємного аромату. Трави не лише очистять але й полікують шкіру голови, насичують волосся необхідними цінними речовинами.
Шампунь у вигляді пудри. 20грамів вистачить на одне миття волосся довжиною до лопаток або на два три миття короткого.Необхідну кількість порошку залити окропом (до утворення пасти консистенції сметани, на 20грамів шампуня приблизно 5-6ложок окропу) і розмішати до однорідності. !Дати настоятися хвилин 5. Волосся та шкіру голови гарно змочити водою і віджати, втерти массу в коріння та по довжині. Помасажувати та залишити на 5-10хвилин.Шампунь залитий кропом не зберігають, а використовують в цей же день. Гарно промити, скористатися наприкінці кондиціонером або водою з оцтом це допоможе позбутися остаточно пудри. Шампунь можна використовувати між миттям волосся звичайними шампунями тим самим зменшуючи кількість використання шампунів з ПАр-ми і привчаючи шкіру голови до природнього очищення травами. Спершу рекомендую придбати разовий варіант шампуня,щоб зрозуміти чи підійде вам цей вид миття волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
halyna_vool
Magic vool
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари