Всі категорії
Додати товар

Шампунь натурал патанжалі natural patanjali 200 мл

240 грн
Опис

Шампунь для росту та запобігання випадінню волосся. Натуральна формула шампуню не містить парабену.

Шампуні Kesh Kanti - це унікальні трав'яні рецептури, ефективні та безпечні для будь-якого віку. Підходить для всіх типів волосся.




Екстракт Амли (Phyllanthus Emblica), Екстракт Базиліку Священного, Екстракт Мильних Бобів (Шикакай), Екстракт Хни, Екстракт Мильного Горіха, Екстракт Куркуми, Екстракт Екліпти Білої (Брінгарадж), Екстракт Алое Віра, Екстракт Мангового Імбиру (Tinospora Cordifolia), Екстракт Псоралеї, Екстракт Німу, Токоферолу Ацетат (Вітамін Е), Лимонна кислота, Очищена вода, Поварена сіль, Соняшникова олія, Каустична сода, Ароматизатор.


Склад трав цього шампуню допомагає покращити ріст волосся та допомагає у боротьбі з випадінням волосся. Ефективно стимулює активну фазу циклу росту волосся, викликає швидкий ріст, підвищує міцність волосся і збільшує його об'єм і товщину. Забезпечує живлення фолікула та запобігає надмірній втраті волосся. Діє як омолоджуючий засіб для волосся і надає енергію і силу, роблячи його сильним і гарним.


Забезпечує необхідні поживні речовини для волосся і робить його здоровим. Запобігає ранньому посивінню. Видаляє жирність і дає силу волоссю, забезпечуючи блиск і шовковистість. Забезпечує живлення коріння волосся і робить його сильним і здоровим. Він надає сяючого вигляду волоссю. Видаляє надлишки жиру зі шкіри голови. Зменшує пористість волосся. Лікує шкірні захворювання волосся та шкіри голови - псоріаз, екзема, облисіння. Знімає головний біль та натяжіння шкіри голови. Робить волосся красивим, блискучим і здоровим. Ви почуватиметеся молодшими. Ваше волосся стане шовковистим, здоровим і густим.


Економічний у використанні, т.к. рітха (Sapindus trifoliatus), що входить до складу шампуню, містить сапонін, який діє як мило і дає багато піни при зіткненні з водою.

Після першого застосування Ви відчуєте та побачите різницю! Ваше волосся стане м'яким, блискучим і густим.

Активні інгредієнти:



Рітха (Sapindus trifoliatus). Плоди мильного горіха містять сапоніни, які діють як мило і добре піняться при контакті з водою. Тому цей шампунь є безхімічним миючим засобом для волосся. Рітха також бореться з лупою, запобігає появі вошей і запобігає сплутуванню волосся. Рітха особливо підходить для людей із чутливою шкірою, які мають алергію до хімічних речовин у шампуні.

Амла (Amla/Emblica officinalis). Запобігає передчасному посивінню та випаданню волосся.



Брінгарадж (Eclipta alba). "Король волосся", робить волосся пишним, посилює його ріст, усуває сивину, ефективно проти облисіння. Має протигрибкові властивості і успішно позбавляє шкіру голови від лупи та інших грибкових захворювань.

Хна (Lawsonia innermis). Запобігає випадінню волосся, зміцнює волосся, бореться з лупою, покращує стан волосся, сприяє оздоровленню шкіри голови, видаляє надлишки жиру, знімає напруженість та головний біль. Хна також діє як протигрибковий засіб.


Шикакай (Acacia concinna). Є м'яким природним засобом, що вбиває бактерії та грибки, успішно та швидко знімає шкірні запалення, загоює ранки, живить та зміцнює волосся, полегшуючи процес розчісування.

Нім (Azadirachta Indica). Допомагає запобігти лупі та полегшити свербіж шкіри голови (наприклад, у випадках екземи). Нім також допомагає уповільнити втрату волосся. При регулярному застосуванні зміцнює тонке волосся.


Тулсі (Ocimum sanctum). Очищає шкіру голови, покращує кровообіг, забезпечує стимуляцію волосяних фолікул і робить волосся м'яким і блискучим.

Псоралія (Psoralea corylifolia). Аюрведичний засіб від втрати волосся, стимулює ріст волосся, відновлює та зміцнює тонке волосся.


Алое Віра (Aloe barbadensis). Є натуральним засобом для очищення волосся з антибактеріальним ефектом, покращує кровообіг і сприяє росту волосся, перешкоджає їх випадінню та посіченню кінчиків.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?