Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь конопля для всіх типів волосся

205 грн
Опис

Натуральний твердий шампунь зі конопляною олією холодного віджиму дбає про чистоту та здоров'я волосся будь-якого типу. За регулярного застосування волосся набуває здорового блиску, гладкості та шовковистості. Реп'яхова олія у складі шампуню живить коріння волосся, повертає йому життєву силу. Протеїни пшениці допомагають відновити пошкоджену структуру волосся, роблять його міцним і пружним.

На відміну від класичних шампунів, які на 70–80 % складаються зі води, твердий шампунь Sharme Hair максимально збагачений доглядовими активними компонентами. У ньому не міститься штучних консервантів, загусників і барвників, SLS і парабенів. Це концентрат безпечних миючих і натуральних доглядових речовин. Природна користь для волосся та нічого зайвого!

Шампунь має економічну витрату завдяки утворенню рясної піни. Засобу вистачає на 2-3 місяці регулярного використання. Компактна форма випуску робить його ідеальним варіантом для подорожей або відвідування спортзалу. Відсутність пластикової упаковки та натуральний склад — крок до екологічного способу життя!

Sharme Hair Hemp оздоровлює волосся від коренів до самих кінчиків, надаючи йому природного блиску та сяйва!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cocna7
cocna7
Супер-продавець
Світловодськ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари