Всі категорії
Додати товар

Ref holiday box illuminate colour подарунковий бокс для блиску фарбованого волосся, набір ref

2290 грн
Опис

Склад набору:

- Шампунь REF Illuminate Colour 285 мл

- Кондиціонер REF Illuminate Colour 245 мл

- Сироватка REF Leave in Treatment 125 мл

Ref illuminate colour shampoo – це безсульфатний шампунь з органічними маслами та рослинними екстрактами, спеціально підібраними для захисту та зміцнення, а також сяючим блиском натурального або фарбованого волосся. Комплекс унікальних олій з насіння льону та ягід асаї містить омега-3 та омега-6 жирні кислоти, вітаміни b1, b2, b3, c та d. Ця унікальна формула відновлює, надає екстра блиск, гладкість і зберігає яскравий колір фарбованого волосся. Забезпечує сяючий блиск і усуває розпатланість волосся.

Ref illuminate colour conditioner – це кондиціонер з рослинними екстрактами, спеціально підібраними для захисту, зміцнення, живлення та легкого розчісування. Надає легкий сяючий блиск натуральному і фарбованому волоссю, контролює слухняність локонів.

Ref leave in treatment – ​​це інтенсивний засіб для лікування волосся з протеїнами на основі цілющих рослинних екстрактів, комплексу органічних олій та гліцерину. Забезпечує екстра зволоження та легке розчісування. Ідеально підходить для волосся, що потребує особливого догляду при укладанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари