Всі категорії
Додати товар

Шампунь для сухого волосся санотинт sanotint вівасан швейцарія с44

805 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1150 грн
Опис

Шампунь для сухого волосся м'яко очищає шкіру і волосся від забруднення, поліпшує якість волосся, усуваючи сухість, надаючи живий блиск і пишність. Волосся стають більш щільними, здоровими, міцними, не ламаються, виглядають доглянутими. регулярне застосування шампуню дозволить за 2-3 тижні поліпшити стан волосся.

Сухість волосся обумовлена різними причинами: По-перше, недостатньою функцією сальних залоз шкіри голови (первинна, природна сухість). По-друге, впливом несприятливих факторів зовнішнього середовища (сонце, солона вода), а також хімічних засобів при фарбуванні, хімічній завивці, сушці феном і пр. Це - вторинна, тобто придбана сухість волосся, яку можна отримати навіть при природних «жирних» волоссі.

Шампунь для сухого волосся СаноТинт містить всі необхідні компоненти для догляду за волоссям при первинній та вторинній сухості, постачання їх вологою і поживними речовинами. Поліпшення якості волосся досягається впливом екстрактів рослинного проса, кореня реп'яха, лаванди, кульбаби, подорожника, дикого маку, артишоку, махрової троянди.

Шампунь рекомендується використовувати при сухих, ламких і тонких волоссі, при випаданні волосся, що січеться волосся, волосся з ушкодженою структурою, при сухій шкірі голови, себореї, псоріазі, нейродерміті.

Також рекомендуємо використовувати для поліпшення і здоров'я волосся Бальзам для всіх типів волосся SANOTINT і Шовкова маска для всіх типів волосся SANOTINT.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?