Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь olea лікувальний відновлюючий на основі баобабу і насіння льону

810 грн
Опис

Додати об'єм тонкому волоссю, поліпшити структуру, наповнити блиском - складне завдання, із яким може впоратися далеко не кожен засіб. Але фахівці італійського бренда Dott. Solari розробили нову унікальну формулу, в основу якої були прийняті натуральні активні компоненти: екстракти і олія баобаба та насіння льону. У результаті розробок отримали ефективний шампунь Dott. Solari Olea Shampoo.

Шампунь Olea - ідеальний засіб для догляду за тонким, що зазнало хімічної обробки волоссям. Це засіб також забезпечить якісний догляд за нарощеними волоссям. Делікатно й ефективно очищає пасма та шкіру голови, відновлює баланс вологи, ущільнює структуру волосся, надає м'якість. Після застосування воно стає м'яким та шовковистим, адже отримує достатню кількість живильних і зволожувальних компонентів, вітамінів. Воно легко розчісується і не сплутується, засіб рекомендовано для професійного догляду за тонкими волоссям і чутливою шкірою голови.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість шампуню на волосся, розподілити по голові і по всій довжині волосся. М'яко, круговими рухами спінити шампунь, а потім промити волосся великою кількістю води.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:

Схожі товари