Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний шампунь для сухого волосся 400 мл, insight

590 грн

289 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

413 грн
Опис

Вже після першого застосування волосся стає шовковистішим, блискучішим і м'якшим. Ефективно відновлює структуру волосся, згладжує й підвищує пружність. Зволожує, живить і пом'якшує волосся, полегшуючи укладку та надаючи неповторного блиску.

Біологічний екстракт льону ефективно відновлює структуру волосся й підвищує пружність. Натуральний підсилювач блиску волосся, окислювач, який робить волосся здоровим зовні та не обважнює його.

Олія какао зволожує, живить і ефективно доглядає за волоссям, надаючи йому неповторного блиску; пом'якшує, полегшуючи укладку та догляд за ним, чудово зміцнює корені волосся, запобігаючи зайвого випаданню волосся. Після застосування волосся стає розгладженим, блискучим і слухняним.

Бавовняна олія — завдяки вмісту поживних речовин є справжньою знахідкою для зміцнення волосся і стимуляції його росту. Цей натуральний засіб захищає волосся від агресії довкілля: високої або, навпаки, дуже низької вологості повітря, впливу ультрафіолету, різких перепадів температури, дії отруйних речовин, що містяться в повітрі та косметичних засобах. Крім того, вона зволожує й живить шкіру голови та волосся, відновлюючи його структуру.

Конопляна олія — містить вітамін Е, поряд із високим вмістом незамінних жирних кислот. Забезпечує пом'якшувальну дію, запобігає втраті вологи в сухому волоссі. Також може допомогти запобігти сухості шкіри голови та мінімізувати її подразнення. На додаток до зміцнення волосся, білок у конопляній олії має пом'якшувальну дію, надає волоссю здорового та доглянутого вигляду.
Застосування
Нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Ретельно змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари