Всі категорії
Додати товар

Biolage шампунь для захисту фарбованого волосся colorlast,250 мл

400 грн -25% 300 грн
Опис

Серія засобів Biolage Colorlast створена спеціально для регулярного догляду за фарбованим волоссям.

Активні компоненти шампуню Colorlast допомагають відновити водний і мінеральний баланс волосся і шкіри голови після фарбування.

Шампунь зберігає насиченість кольору тривалий час, захищаючи його від змивання та вигоряння, а також робить волосся блискучими, еластичними і слухняними.

Живильний шампунь для фарбованого волосся.

Шампунь використовує нову формулу анти-Fade властивості квітки орхідеї для захисту від вільних радикалів і здатність квітки протистояти вицвітанню.

Зволожує та захищає фарбоване волосся від змивання, що покращує зовнішній вигляд пофарбованого волосся.

Волосся отримують чистоту, м'якість, з живим кольором протягом 9 тижнів.

Містить екстракт орхідеї, має низький pH і не містить парабенів.

Містить натуральні екстракти: насіння соняшнику, цитрусові і соєві, що допоможе зберегти інтенсивність кольору фарбованого волосся, забезпечить оптимальну зволоженість волосся, м'якість та блиск.

Ретельно очищує волосся, забезпечуючи при цьому колір фарбованого волосся, він на довго залишатися яскравим, інтенсивним а волосся набуває природній блиск.

Активні речовини рослинних екстрактів живлять волосся, УФ-фільтри і антиоксиданти, допоможуть захистити ваше волосся від сонця та зовнішніх факторів.

Гелева текстура.

Спосіб застосування:
Нанести на вологе волосся, спінити з масажними рухами, залишити на 1-2 хвилини. Ретельно промийте волосся. При необхідності повторіть.

Ми рекомендуємо вам використовувати після шампуню, кондиціонер Colorlast для блиску, живлення та легкого розчісування волосся.

Результат:

Фарбоване волосся придбало шовковистість, м'якість, красу і гарний здоровий вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари