Всі категорії
Додати товар

Шампунь з кератином

210 грн
Опис

🫶Професійний шампунь та бальзам для випрямлення волосся та щоденного догляду за хвилястим волоссям💥
👩Кожна власниця кучерявого волосся знає, як важко доглядати за пасмами. Подбати про зачіску допоможе шампунь для випрямлення волосся Saflora Smooth.🫶 Створений фахівцями популярного українського бренду Demira Professional продукт ефективно очистить пасма від забруднень, частинок себуму і залишків стайлінгу.

👏Шампунь надасть розгладжувальний і випрямлювальний ефект, полегшить подальше укладання і розчісування. 💫Збалансована формула косметичного засобу збагачена гідролатом квіток сафлору і кератином, а також оліями мирри і льону. Комплекс натуральних компонентів м'яко і дбайливо піклується про пасма, насичуючи їх необхідною вологою і корисними мікроелементами, запобіжить посіченості і ламкості.❤️

🫶Бальзам має збалансований склад б'юті-засобу збагачений комплексом активних компонентів: олією мирри і льону, гідролатом квіток сафлору і кератином. Рослинні інгредієнти активно пом'якшують і розгладжують пасма, відновлюючи природний гідробаланс, насичують їх корисними мікроелементами, запобігаючи ламкості і перетину, полегшують подальше розчісування та укладання волосся.
Шампунь 210гон
Бальзам 210грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 300мл
Продавець
hsu.z
hsu.z
Супер-продавець
Ратне
89% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари