Всі категорії
Додати товар

Догляд для сухого та пошкодженого волосся від yves rocher

650 грн
Опис

Спеціально розроблена формула шампуню (300ml.) ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся. Завдяки насиченій кремовій текстурі дбайливо очищує та відновлює волосся. Продукт збагачений органічною олією жожоба, живить та захищає від ламкості. Волосся стає міцнішим, більш живим та шовковистим.
Наносити на мокре волосся м'якими масажними рухами до утворення ніжної піни,
ретельно промити водою.

Бальзам-кондиціонер (200 ml), збагачений органічною олією жожоба, піклується про сухе та пошкоджене волосся, відновлює по всій довжині, полегшує розчісування та укладання. Має насичену кремову текстуру, яка інтенсивно живить, додає життєвої сили та блиску волоссю від коренів до кінчиків, бореться з проблемою ламкості.
Наносити на вологе віджате волосся, рівномірно розподілити по всій довжині, уникаючи прикореневої зони, залишити на 1 хвилину, ретельно змити водою. Використовувати щоразу після застосування шампуню.

Маска (200 ml)- високоефективний догляд для волосся, на основі органічної олії жожоба, оліями кокоса та авокадо. Дбає про живлення та відновлення сухого та пошкодженого волосся. Ефективно попереджає появу проблеми посічених кінчиків.
Наносити на вологе віджате волосся, розподілити по всій довжині до самих кінчиків, тримати 3-5 хвилин, ретельно змити водою. Використовувати 2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
  • 300мл

Схожі товари