Всі категорії
Додати товар

Магічний тандем: шампунь і кондиціонер для волосся з протеїном, кератином та колагеном rain

399 грн
Опис

У світі краси кожен локон - витвір мистецтва. 

Ми пропонуємо тобі зробити свій крок в цей дивовижний світ - у косметику, насичену силою природи.

Шикарна серія бренду Rain з кератином та колагеном, немов дорогоцінний камінь у короні краси, вдихне нове життя та сяйво в кожну прядку.

Колаген проникає в кожну клітину волосини, відновлюючи її здоров'я зсередени. Він допомагає волоссю повернути свою природну життєву силу та еластичність, надає йому виключний блиск.

Кератин, мов дотик люблячої руки, ніжно огортає кожну волосинку, наділяючи її неймовірною гладкістю та підсилюючи сяяння. Цей компонент недарма називають "амулетом волосся", адже він рятує локони від впливу негативних факторів навколишнього середовища, даруючи їм природний захист. 

У кожній краплі засобів бренда Rain живе турбота, ефективність та віра у власну красу. Чорна серія стане відзеркаленням твого внутрішнього світла та натхнення, яке живе у кожній жінці. 

Кератиновий колагеновий шампунь Rain призначений для надання додаткового об’єму вашому волоссю. Формула з колагеном і гідролізованим кератином допоможе зменшити випадіння волосся і зробити його міцнішим, одночасно забезпечуючи належне живлення. Шампунь багатий протеїном, аргановою олією та активними речовинами, які відмінно живлять волосяний фолікул. Продукт відчутно пом’якшує ваші локони та полегшує укладання. Супер об'єм - 500 мл.

Глибокозволожуючий кондиціонер Rain чудово розгладжує та пом’якшує волосся. Насичена протеїном формула робить локони більш щільними, слухняними, здоровими та блискучими. Продукт запобігає посіченості кінчиків, надає вашому волоссю життєвої сили й щільності. Більш того, кондиціонер глибоко живить і зволожує кожну волосинку, омолоджує й оздоровлює прядки, відновлюючи їх міцність. Супер об'єм - 500 мл.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Бренд: Rain
Вага: 500 мл
Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування: Шампунь: Спочатку ретельно змочити шкіру голови та волосся теплою водою. Нанести невелику кількість шампуню на шкіру голови та помасажувати до утворення піни. Потім нанести шампунь по всій довжині волосся, приділяючи найбільшу увагу шкірі голови. Дбайливо промити волосся та шкіру голови. Кондиціонер: Для зовнішнього використання нанести кондиціонер лише на кінчики волосся. Рівномірно розподілити засіб. Дати кондиціонеру поглинутися волоссям, після чого ретельно промити. УВАГА! Не наносити кондиціонер на мокре волосся. Якщо ваше волосся надто вологе, продукт буде зісковзувати з нього і не зможе проникнути у волосяні стрижні або покрити їх.
Застереження: Уникати контакту з чутливою зоною очей. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари