Всі категорії
Додати товар

💖мʼякий щоденний шампунь soika з гідролатами гамамелісу, арніки й вітамінами

130 грн
Опис

💖Мʼякий щоденний шампунь SOIKA з гідролатами гамамелісу, арніки й вітамінами для всіх типів волосся

✅Завдяки нейтральному рівню pH 5,2 ( pH шкіри людини 5,5) шампунь делікатно очищує шкіру голови та волосся, не пошкоджуючи захисний шар шкіри та не травмуючи волосся.
✅Продукт зволожує, сприяє нормалізації pH, надає об’єм, захищає від сухості, ламкості, надмірного виділення ліпідів.
✅Вітамінний комплекс A, E, B1, B5, B7, PP з гідролатами гамамелісу та арніки містить велику кількість важливих антиоксидантів. Волосся довше залишається чистим та красивим, стає більш міцним, блискучим, пишним та здоровим. ✅Компоненти комплексу нормалізують стан шкіри, активують оновлення клітин та зміцнюють структуру волосся.✅ Гідролати позбавляють від сухості, лупи, себорейних проявів на шкірі голови. ✅Складові шампуню зміцнюють волосся, захищають його від випадіння і передчасної сивини, півищують опірність шкіри до несприятливих факторів.

- м’яко очищує та зберігає рівень pH шкіри голови
- зміцнює та захищає від випадіння
- захищає від ламкості та нормалізує ліпідний обмін

БЕЗ ПАРАБЕНІВ ТА СИЛІКОНІВ

ПРО ЛІНІЙКУ
Перша лінійка бренду призначена для всіх типів волосся, максимально збалансована і складається з трьох продуктів - м’який шампунь, кондиціонуючий бальзам, спрей-термозахист.

Головним завданням було для нас створити універсальну легку формулу та нейтральний рівень pH для безпечного щоденного використання жінкам з жирним типом волосся, та використанням 2-3 на тиждень з сухим і нормальним типом волосся.
Лінійка підходить для будь-якого Вашого звичного формату використання - властивості та функціонал продуктів зберігаються в усіх варіантах.

Нам вдалося цього досягти завдяки активним рослинним компонентам, а саме гідролатам гамамелісу та арніки, вітамінному комплексу A, E, PP, B1, B5, B7 й кератину.

🌸Спосіб застосування: невелику кількість шампуню нанести на вологе волосся, спінити, ретельно змити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари