Всі категорії
Додати товар

Шампунь безсульфатний для волосся блиск та захист vegan detox bogenia 500 мл

360 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ.

Vegan Detox Shampoo українського бренду Bogenia - професійний засіб на основі натуральних рослинних екстрактів та олій для відновлення та харчування волосся.

Як діє?
шампунь містить арганова олія, натуральні екстракти насіння соняшника та кокосу. Він забезпечує глибоке та делікатне очищення від забруднень та себуму, живить та зміцнює волосся, надає силу, блиск та еластичність. Засіб не містить парабенів та сульфатів.

Бьюті-поради:

Для комплексного догляду за волоссям використовуйте безсульфатний кондиціонер та бальзам лінійки Vegan Detox цього бренду.

Склад:
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropv Betaine, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Dimethicone, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate Hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragran loride, Benzyl Alcool, Disodium EDTA, Citric Acid, Aloe Yohiyu Matsu Ekisu, Cocos Nucifera Extract, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Scutellaria Baicalensis Extract, Portulaca.

Як використовувати Безсульфатний шампунь для волосся Bogenia Detox Shampoo Блиск та захист, 500 мл.:
Намочіть волосся. Невелику кількість шампуню спіньте в руці і нанесіть на волосся. Помасажуйте коріння волосся. Змийте велику кількість теплої води. Для отримання найкращого ефекту рекомендуємо повторити процедуру.

Характеристики

Бренд: Bogenia
Країна виробництва: Україна
Вид: Шампунь
Клас: Vegan, Професійна
Тип волосся/проблема: Для всіх типів волосся
Особливості: Без парабенів, Без сульфатів
Група товару: Засоби для миття волосся
Призначення: Відновлення. Для блискуЗахист кольору. Очищення Зміцнення
Тип упаковки: Флакон із дозатором
Підлога: Унісекс
Активний компонент: Арганова олія Вітамін Е Органічний екстракт кокосу Екстракт соняшнику
Об `єм: 500 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 500мл

Схожі товари