Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь натуральний твердий сухий шампунь для жирного волосся

160 грн
Опис

Тип засобу: Шампунь

Шампунь с эфирным маслом лимона и розмарина, инулином ( делает волосы гладкими и послушными, регулирует действие сальных желёз), зелёная глина уменьшает жирность волос, эфирные масла лимона и розмарина тоже благотворно действуют на состояние кожи, уменьшая сальность. Сера водорастворимая - минерал красоты для кожи и волос. В бальзаме масла чёрного тмина и облепихи, Д- пантенол, комплекс СО2-экстрактов - контроль жирности волос, эфирное масло лимона и жасмина.


ПРО ТВЕРДИй ШАМПУНЬ.
Якщо ви згадали про шампуневом милі, то це не про нього. Це абсолютно інший продукт, який був винайдений багато років тому, але до нас тільки "заходить". Отже його переваги: - ідеально підходить для подорожей. У ньому зовсім немає води, тому, подорожуючи літаком ви сміливо можете перевозити їх у ручній поклажі; - фантастично економічний: - позбавить вас від пляшечок у ванній і залишить "приємність на серце" від заподіяної шкоди навколишньому середовищі; - з тієї причини, що вони не містять воду, кожна з цих висококонцентрованих плиточок , наповнених натуральними інгредієнтами і ефірними маслами, замінює дві пляшки рідкого шампуню по 200 мл Більше того, вони приблизно в п'ять разів легше і тонше, ніж пляшка шампуню; - він повністю натуральний, так як використовувані Пави рослинного походження.
ЯК НИМ КОРИСТУВАТИСЯ? Намочіть волосся. Проведіть шампунем волосся кілька разів до утворення піни або розітріть шампунь мокрими руками, щоб вона з'явилася. Кінчиками пальців помасажуйте шкіру голови і волосся, як ви б зробили це, використовуючи рідкий шампунь. Ретельно змийте і, при необхідності, нанесіть кондиціонер.
ЯК ЗБЕРІГАТИ.
Після використання дайте твердому шампуню висохнути на будь-якій поверхні у ванній, куди не потрапляє вода.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари