Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь, кондиціонер+бальзам "яєчний"

53 грн
Опис

Виробник: Альянс Красоты
Тип засобу: Шампунь

Джерело життєвої сили для сухого і ослабленого волосся – універсальний натуральний засіб 3 в 1 на основі яєчного екстракту і протеїнів пшениці, розроблений фахівцями фармацевтичної лабораторії «Альянс краси», які вміло поєднують вікову мудрість народної медицини з інноваційними технологіями обробки дарів природи і сучасними досягненнями косметології в серії Natural.

Будучи одночасно шампунем, кондиціонером і бальзамом, продукт забезпечує дбайливе очищення і ретельний догляд волоссю та шкірі голови. Завдяки вмісту яєчного екстракту і пшеничних протеїнів, засіб заповнює усі необхідні структурні компоненти стрижня, насичуючи його білками, амінокислотами, ненасиченими жирними кислотами, мінералами і коктейлем вітамінів (А, Е, D, групи В). Натуральні компоненти огортають кожну волосинку захисною оболонкою, підвищуючи стійкість до зовнішніх подразників, утримуючи вологу і поживні елементи всередині стрижня.

В результаті застосування продукту покращується клітинний метаболізм і мікроциркуляція крові у шкірі голови, прискорюється ріст нового здорового волосся, волосяні цибулини міцніють. Локони набувають життєвої сили, повертається пружність, еластичність, збільшується густота і об’єм, повертається здоровий блиск.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся. Через 2-3 хвилини обполоснути водою. Рекомендовано для частого застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари