Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь сірчано-дігтярний

250 грн
Опис

Твердий шампунь сірчано-дьогтярний попереджає появу лупи та використовується в комплексному лікуванні захворювань шкіри голови. Завдяки березовому дьогтю, сірки та рослинному комплексу у складі має протизапальні та відлющуючі властивості

Склад: decoctumArtemisiae, coconutoil, castoroil, Grapeseedoil, Mustardoil, Mustardpowder, ,silk, sulfur, OleumRusci, Melaluecaeoil.

Увага! До твердого шампуню необхідний період звикання (якщо до цього ви використовували звичайний промисловий). Перші 3-4 рази використання можливі відчуття жорсткості, нальоту та жирності волосся. Для запобігання необхідно використовувати подвійне миття - перший раз змивати прохолодною водою, другий – теплою як звичайно. Можливо використовувати підкислену воду для ополіскування волосся. А для кращого розчісування – віск для кінчиків на вологе волосся після миття. Якщо період звикання занадто складний, можливо вмилювати засіб у свій звичайний шампунь, з кожним разом зменшуючи його кількість з повним поступовим переходом на твердий шампунь для росту волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари