Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Твердий шампунь "tropical"

360 грн
Опис

Цей твердий шампунь закохує у себе з першого дотику та є абсолютно новим поглядом на догляд за волоссям!

Економність! Екологічність! Зручність! - це найголовніші переваги твердого шампуню.

Особливу увагу радимо звернути тим, хто багато подорожує. Компактність дизайну та економія використання є безумовною перевагою твердого шампуню у дорозі та на відпочинку. З ним, ви можете з легкістю забути про пластикові пляшки з гелями, які так несподівано закінчуються, займають багато місця та шкодять навколишньому середовищу.

Також твердий шампунь "Tropical" має приємний солодкуватий аромат манго й абрикосу. У його складі є вітаміни групи В, С і А, мікроелементи фосфору, цинк, калій, залізо і кальцій.
Шампунь відновлює мікрофлору і нормалізує функціонування шкіри голови, знімає свербіж, прибирає лущення, зміцнює структуру волосся. Компоненти проникають в волосяну цибулину, доставляючи необхідні поживні елементи і вологу. Ще він регенерує ушкоджене волосся, надає волоссю блиск, еластичність, на поверхні волоса утворює захисну плівку і захищає від несприятливого впливу.
Ключові компоненти: Аюрведична пудра манго, Аюрведична пудра коріння імбирю, Біолін Р, Глина рассул, Аллантоїн, Протеїни шовку

Спосіб застосування: спінити шампунь у долонях і нанести піну на вологе волосся, потім змити водою.

Склад (INCI): Sodium coco-sulfate, Sodium cocoyl isethionate, Hedychium spicatum root powder, Mango Powder, Ghassoul Clay, Aqua, propylen glycol, Hydrolized silk, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate (and) Glycerin, Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide, Gluconolactone, PCA Glyceryl Oleate, Mustard (Sinapis alba) Oil, Rice (Oryza Sativa) Oil, Аllantoin, Malic Acid

Термін зберігання: 12 місяців при температурі від +5°С до +25°С
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари