Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь "з женьшенем"

500 грн
Опис

Шампунь з женьшенем - це високоякісний косметичний засіб, що містить природний екстракт женьшеню, який відомий своїми корисними властивостями для волосся та шкіри голови. Екстракт женьшеню містить багато вітамінів, мікроелементів та антиоксидантів, що допомагають поліпшити стан волосся та шкіри голови.
Цей шампунь має дуже легку та приємну текстуру, яка дозволяє йому легко розподілятися по волоссю та шкірі голови. Після застосування шампуню, він дбайливо очищує волосся від забруднень та допомагає зменшити лупу та подразнення на шкірі голови.
Завдяки наявності екстракту женьшеню, цей шампунь забезпечує зміцнення волосся та запобігає його випадінню. Він також покращує кровообіг в шкірі голови, що сприяє збільшенню об'єму волосся та його росту.

Основні властивості:
-допомагає відновити пошкоджену структуру;
-надає волоссю здоровий блиск;
-робить волосся м'яким і слухняним;
-зменшує чутливість шкіри голови;
-знижує втрату вологи;
-інтенсивно живить волосся;
-сприяє зростанню та зміцненню;

Ключові компоненти:

Екстракт женьшеню: тритерпенові глікозиди (понад 20%); полісахариди (близько 10-35%); вітаміни групи В, З; кислоти (фолієва, пантотенова, нікотинова);

смолисті речовини; набір мікро- та макроелементів (магній, цинк, фосфор, кальцій, молібден, кобальт, калій та інші).

Екстракт женьшеню це антиоксидантна дія, нормалізація водно-сольового балансу шкіри, ультра зволоження шкірних та волосяних покривів,

стимуляція процесів поділу клітин епідермісу з подальшим оновленням (механізм регенерації).

Екстракт кореня Лопуха нормалізує саловиділення шкіри, усуває лущення, відновлює бар'єрну функцію шкіри. Також усуває запальні процеси, оптимізує функцію сальних залоз, сприяє дренажу пор.

Глибоко зволожує волосся, робить їх більш гладким і шовковистим, підвищує рівень блиску волосся, запобігає ламкості волос, підвищує міцність волосся, надає захисну дію від зовнішніх пошкоджень (фен, розчісування, УФ-випромінювання).
НУФ майже наполовину складається з амінокислот (40-48%) і їх метаболітів, головним з яких є піроглутамат натрію або Na-PCA. У нього також входять мінерали (18,5% - натрій, калій, магній, кальцій і фосфати), мідь, солі молочної кислоти, сечовина, глюкозамін / креатинін, і, нарешті, гліцерин, комплекси цукрів, органічних кислот і пептидів (всі разом близько 8,5%).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари