Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний твердий шампунь для пошкодженого та сухого волосся

220 грн
Опис

Шампунь Відновлення призначений для сухого. пошкодженого волосся. Натуральні олії та активні речовини, що входять до складу шампуню, нададуть вашому волоссю життєвої сили, блиску та пружності.
Екстракт алое інтенсивно зволожує та пом’якшує волосся.
Екстракт хмелю зміцнює волосяні цибулини і тим самим забезпечує блиск і об’єм волосся і запобігає випадінню, допомагає у боротьбі з лупою зміцнює ламке волосся, стимулює ріст волосся, придає блиск и шовковистість.
Акваксил поліпшує текстуру волосся, надає їм здоровий вигляд, відновл.є блиск.
Ламінарія позитивно впливає на шкіру голови і корені волосся, відновлюючи еластичність і блиск схильного до сухості і пошкодженого волосся.
Вітаміни F та Е зволожують, зміцнюють та живлять волосся.
Натуральні олії, що входять до складу шампуню, зміцнюють та живлять волосся, регенерують та стимулюють його ріст, дбають про шкіру голови.
Інулін пом’якшує шкіру голови та надає блиску і гладкості волоссю по всій довжині; полегшує процедуру розчісування, робить волосся м’яким і слухняним.
Шовковий гуар забезпечує м'якість і шовковистість волосся, надає йому блиск, кондиціонує волосся і шкіру, знімає статистичний заряд.
Ефірні олії жасмину, іланг-ілангу та гвоздики піклуються про волосся та дарують вишуканий квітково-солодкий аромат.
Спосіб застосування: намильте твердим шампунем мокре волосся, помасажуйте шкіру голови, змийте. В разі потреби повторіть процедеуру. Після застосування шампуню скористайтесь бальзамом-кондиціонером. Просушіть шампунь.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари