Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Твердий натуральний шампунь "кульбабове вино"

100 грн
Опис

Твердий натуральний шампунь для схильного до жирності волосся. Зелена глина в складі відмінно пом'якшує шкіру голови, прибирає зайву жирність і знімає подразнення. Олія мигдалю нормалізує регенерацію клітин, підвищує їх захисну функцію і живить волосся вітамінами. Червоні морські водорості мають протизапальний і гіпоалергенний ефект. Ефірна олія літсеї кубеби - найкращий засіб в догляді за жирною шкірою голови, воно чудово очищає, звужує пори, знімає запалення і дає приємний легкий аромат.

Переваги твердих шампунів:
1. Екологічні та безпечні для планети і її мешканців. (Не містить содіум лаурил / лаурет сульфатів, парабенів, силиконов, ароматизаторів)
2. Економічні - один шматочок (70 г) замінить баночку 400 мл.
3. Ніколи не проллються і ідеально підійдуть для подорожей, так як дуже легкі і займають мінімум місця + можна взяти на борт літака;)
4. Еко-пакування без пластику.

Спосіб застосування:
1. Намочити волосся.
2. Декілька разів провести шампунем по голові та збити піну (або намилити в руках та перенести піну на голову).
3. Змити водою
4. Після шампуню бажано скористатися кондиціонером.
Після використання твердий шампунь потрібно просушити та зберігати в сухому нежаркому місці(наприклад, мильничці), уникати замокання - так він прослужить Вам значно довше!

Склад: м'які ПАРи з кокосової олії, цетилстеариловий спирт, олія мигдалю, зелена глина, рослинний гліцерин, ксантанова камедь, лимонна кислота, каррагінан, ефірна олія літсеї кубеби, сухоцвіт безсмертника.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари