Всі категорії
Додати товар

Дабур ватика шампунь «для росту волосся», з екстрактом часнику, 1

210 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь

Кілька примірників у наявності

Vatika Shampoo Garlic шампунь для росту волосся.
Оригінал Єгипет!

З екстрактом часнику.

Для тонкого і слабкого волосся.
Об'єм: 180 мл.

Опис: Природні компоненти та сучасні розробки об'єдналися для інтенсивного живлення волосся у шампуні Vatika garlic. Засіб розроблений на основі традиційних рецептів.

Екстракт часнику впливає на коріння волосся зміцнюючи його і наповнюючи силою, робить волосся товстішим і міцнішим, а так само надає природного блиску. Запобігає випаданню волосся і сприяє його прискореному зростанню.

Основний компонент - часник надає дезінфікуючий вплив на шкіру голови, покращує кровообіг і стимулює харчування коренів, перешкоджаючи випаданню волосся.

Екстракт часнику є сильним антисептиком, а також тонізуючим засобом для кровообігу. Часник винятково багатий на білки, жири, сірковмісні активні біологічні сполуки, вітаміни (С, Е, А, D і групи В), мінерали. Шампунь Vatika Garlic: - перешкоджає випаданню волосся - стимулює ріст волосся - робить волосся гладким, шовковистим і блискучим - не має неприємного або різкого запаху, в той же час повністю зберігає всі корисні властивості часнику

Спосіб застосування:

Нанести шампунь на вологе волосся легкими масажними круговими рухами. Потім змити водою. При потребі повторити процедуру. Для найкращого ефекту рекомендується використовувати маску Vatica garlic. Найкращий результат досягається при регулярному використанні шампуню.

Засіб містить: Ектракт часнику, Ектракт натуральної Хни, вітамін Е, ароматизатор (парфум).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари