Всі категорії
Додати товар

Шампунь відновлювальний на основі екстрактів лікувальних компонентів the history of...

33 грн
Опис

Об'єм: тестер 8 мл
Термін використання: 09.2026
The History of Whoo SPA — це лінія засобів від корейського люксового бренда The History of Whoo. Він випускає так звану орієнтальну косметику. В основі складів цього бренда лежать стародавні рецепти королівських фамілій і використовуються у великій кількості цілющі рослинні екстракти, перевірені століттями. Його засоби розробляються на основі стародавніх трактатів, з яких імператорські прізвища черпали секрети довгої молодості та здоров'я.

Відновлює структуру волосся. Запобігає випаданню. Живить корінь вітамінами та корисними речовинами. Має легкий трав'яний аромат. Підходить для щоденного використання. Особливо ефективний засіб для сухого, ламкого, тьмяного та фарбованого волосся.

Аромат цього засобу — це частина процедури краси: Після миття волосся має легкий аромат дорогих парфумів.

Основні дії: – Інтенсивно зміцнює коріння волосся.

— Стимулює кровообіг шкіри голови.

— Відновлюють природний баланс жиру/вологи шкіри голови.

— Якісне очищення волосся, яке не висушує шкіру голови.

— Надає волоссю шовковистості.

— Також цей шампунь запобігає випаданню волосся й появі лупи.

— помітне поліпшення стану волосся вже за сім днів щоденного використання засобу.

Основні активні інгредієнти: Софора, коптис японський, шовковиця біла, дудник гігантський, півонія, реміня клейка та милий гриб-трутовик лакований, квітка з дивовижною назвою Квіть Зістрільда та рослина Парасольські Сльози. Весь цей букет обіцяє очищення, зволоження та насичування шкіри голови цілющими інгредієнтами.

 Шампунь Whoo Spa Essence Shampoo має консистенцію тягучого меду, зневоднений коричневий колір травного настою. Шампунь інтенсивно живить волосся від кореня, відновлює структуру волосся, покращує та відновлює кровообіг, перешкоджає появі лупи та випаданню волосся.

Застосування: Нанести на вологе волосся невелику кількість. Залишити на 2 -3 хв, змити теплою водою. Промокнути та нанести кондиціонер.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Золотистий
Розмір:
  • 8мл