Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь "кокосовий рай" 100 г

386 грн

розпродаж до 10 Травень

270 грн
Опис

Твердий натуральний шампунь Кокосовий рай створений для догляду за волоссям усіх типів. Він обережно очищає локони та шкіру голови, забезпечуючи їх необхідним харчуванням та зволоженням.

Корисний органічний шампунь складається із натуральних компонентів. Гідролат, каолін, а також кокосова олія та пудра цього екзотичного плоду вітамінізують волосся. Вони стимулюють регенеруючі процеси, мінімізують кількість посічених кінчиків і згладжують кутикулу.
У складі шампуню Кокосовий рай є рослинні ПАР. Це безпечні гіпоалергенні інгредієнти, завдяки яким натуральний шампунь повністю очищає пасма від забруднень, жиру. Локони набувають природного блиску, стають гладкими та привабливими. І при
При цьому, засіб не завдає подразнень і сверблячки шкіри голови, він підійде навіть дуже чутливому епідермісу.
Для захисту від негативних зовнішніх факторів, твердий шампунь доповнений біоліпідним комплексом Amisol Trio. Він сприяє зволоженню локонів, пом'якшує їх та забезпечує ефект кондиціювання, полегшуючи розчісування.

Застосування
Твердий натуральний шампунь застосовують мокре волосся, здійснюючи легкий масаж, потім змивають водою. Рекомендуємо використовувати після шампуню органічний бальзам Кокосовий рай.

Умови зберігання
Зберігають органічні шампуні протягом 12 місяців за кімнатної температури, загорнувши в папір або залишивши у відкритому вигляді.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?