Всі категорії
Додати товар

Органічний біо-шампунь від випадіння волосся

1069 грн
Опис

Біо-шампунь – це м'якість, свіжість і блиск вашого волосся вже після першого використання. В своєму складі містить екстракти рослин, які обережно піклуються про волосся. Підходить для всіх типів волосся. Не містить сульфатів і повністю безпечний і гіпоалергенний.
Засіб розроблений для підтримки волосся в той період, коли йому необхідний серйозний догляд. Застосування: Біо-шампунь можна застосовувати 2 – 3 рази в тиждень. Рекомендовано застосовувати разом з тоніком для волосся цієї марки. - невелика кількість шампуню нанести на волосся; - масажними рухами розподілити по шкірі голови і всій довжині волосся до появи піни; - ретельно змити водою.
Склад: Аква, Гліцерин, Женьшень, екстракт кінського каштана, екстракт меду, екстракт червоного перцю, екстракт кореня лакриці, натрій хлорид, пантенол, алантоїн, Поликвартениум 10, Амодиметикон, Каприлил/Каприл глюкозид, Кокамид ДЕА, парфум.
Об’єм 300мл- 531грн.
Об'єм: 1000 мл- 1069грн.
1000мл з апаратом- 1150грн.
Слід пам'ятати, що продукти не містять сульфатів, тому не сильно піняться.
Працюю оплата на картку,доставка поштою) Дуже багато всього красивого,стильного,модного в наявності,дивіться мої інші оголошення,буду щиро рада допомогти і підказати у виборі) Приємних Вам покупочек:)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ani2020
ani2020
Київ
11% виконаних замовлень
Була

Схожі товари