Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь без силіконів lador moisture balancing shampoo 100 мл

140 грн
Опис

код 574

Шампунь Lador Moisture Balancing Shampoo чудово очищає волосся та шкіру голови, не провокуючи сухість та подразнення. Надає волоссю блиск, шовковистість, робить його м'яким і гладким.

Склад збагачений натуральними екстрактами ромашки, лаванди, м'яти та розмарину. Ці компоненти освіжають і тонізують шкіру голови, пом'якшують волосся, робить його більш слухняним. Екстракт бергамота бореться з подразненням шкіри голови, нормалізує роботу сальних залоз, а значить перешкоджає швидкій появі відчуття жирності біля коріння, освіжає та живить шкіру голови.

Засіб не містить силіконів. Шампунь Lador Moisture Balancing Shampoo делікатно очищає від різних забруднень, себуму, залишків стайлінгових і фарбуючих засобів. Вже після першого застосування ви відчуєте, що зникло відчуття стягнутості та сухості. Ваші локони довго залишаться чистими, свіжими та блискучими. Підходить для всіх типів волосся.

Засоби для догляду за волоссям та шкірою голови від La'dor – це професійні лінії, що поєднують традиції східної медицини з передовими розробками корейських вчених. Насамперед, засоби Lador призначені для пошкодженого волосся. Інноваційна формула засобів відтворює початкову цілісність волосся. Сприяє відновленню гідроліпідної оболонки волосяних стрижнів, яка є природним захистом здорового волосся.

Застосування:

Нанесіть шампунь на вологе волосся, спінити і помасажувати, потім змити теплою водою. При потребі повторити.

Об'єм 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари