Всі категорії
Додати товар

Шампунь с комплексом вітамінів та біотином для густоти волосся, без сульфатів mild by nature

130 грн
Опис

на пробу 63мл 130грн

Балансувальний шампунь із гранатом і м’ятою від Mild By Nature
Суперфрукти з антиоксидантами та алое вера
Містить амінокислоти та кокосову олію
Збалансований рівень pH, етичний продукт
Надає волоссю гладкість, шовковистість і здоровий блиск
Не містить сульфатів і парабенів
Упаковано в США

Балансувальний шампунь із гранатом і м’ятою від Mild By Nature містить багаті на антиоксиданти суперфрукти, алое вера, амінокислоти й кокосову олію. Такий склад ефективно впливає на волосся, роблячи його гладким, шовковистим і здоровим.

Цей оздоровчий шампунь дбайливо та ретельно очищає волосся й шкіру голови. Шампунь містить запатентовану суміш багатих на антиоксиданти суперфруктів (гранат, обліпиху, асаї та годжі), які допомагають захистити волосся та шкіру голови від окислювальних процесів і шкідливого впливу навколишнього середовища. Алое вера, амінокислоти та кокосова олія забезпечують додаткове живлення нормального волосся. У результаті волосся виглядатиме більш м’яким, блискучим і слухняним.

Рекомендації із застосування
Струшуйте перед кожним використанням. Нанесіть м’якими масажними рухами потрібну кількість шампуню на вологе волосся й шкіру голови. Спіньте. Ретельно сполосніть волосся.

Для досягнення найкращих результатів використовуйте разом із балансувальним кондиціонером із гранатом і м’ятою Mild by Nature, тоді волосся стане більш м’яким, блискучим і слухняним.

Зволожувальний шампунь із ягодами асаї Mild By Nature
Суперфрукти, які містять антиоксиданти, пантенол і амінокислоти
Алое вера й кокосова олія
Збалансований рівень pH, етичний продукт
Надає волоссю гладкості, шовковистості й здорового блиску
Не містить сульфатів і парабенів
Упаковано в США

Зволожувальний шампунь із ягодами асаї від Mild by Nature ніжно та ретельно очищає волосся багатими на антиоксиданти суперфруктами, а також пантенолом, кокосовою олією, маслом ши й амінокислотами. Такий склад забезпечує волоссю гладкість, шовковистість і здоровий вигляд.

Запатентована суміш асаї, годжі, граната й обліпихи допомагає захистити волосся та шкіру голови від окислювальних процесів і шкідливого впливу факторів зовнішнього середовища. Поживна кокосова олія, алое вера й амінокислоти зволожують сухе, пошкоджене волосся, роблячи його більш м’яким, блискучим і слухняним.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари