Всі категорії
Додати товар

Текстуруючий спрей для об'єму balmain paris texturizing volume spray

1800 грн
Опис

100% оригінал. Прямі поставки від виробників.

Універсальний спрей, який забезпечує швидкий ліфтинг прикореневий з сильною фіксацією для отримання максимального обсягу. Продукт надає волоссю об'єм, чіткість та текстуру всього за кілька хвилин. Він перетворює волосся, миттєво повертаючи його до життя. Підходить для щоденного використання.• Миттєвий прикореневий ліфтинг.• Сильна фіксація.• Тривалий ефект.Великий, більше, найбільший! Створи миттєво об'ємну та сексуальну зачіску зі знаменитим Volumizer! Це секретна зброя для додаткового об'єму!
Інгредієнти, Silk Protein і Argan Oil, утримують у волосяних клітинах оптимальну кількість вологи, лікують, захищають пошкоджене, слабке і сухе волосся від зовнішнього впливу.
Продукція серії Styling Line має унікальний аромат, нотки якого забирають у прекрасне тепле літо. Щоразу, використовуючи засоби, вони збагачують волосся корисними поживними інгредієнтами та ароматизують його, наповнюючи чарівно вишуканим ароматом.

Спосіб застосування
добре струсити і розпорошити з відстані 15-20 см на корені вологого або сухого волосся.
Backstage секрет: щоб отримати дійсно приголомшливий об'єм, розділіть волосся на пасма, розпиліть засіб на корені кожної, зачекайте кілька секунд, перш ніж опустити локон.

Об`єм: 200 мл
Бренд: Balmain
Країна бренда: Франція

Відправка: Нова пошта - повна передоплата або післяплатою з передоплатою 200 грн.
Укрпошта і Meest - тільки 100% передоплата.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари