Всі категорії
Додати товар

Текстуруючий спрей для об'єму balmain paris texturizing volume spray

690 грн
Опис

100% оригінал. Прямі поставки від виробників.

Універсальний спрей, який забезпечує швидкий ліфтинг прикореневий з сильною фіксацією для отримання максимального обсягу. Продукт надає волоссю об'єм, чіткість та текстуру всього за кілька хвилин. Він перетворює волосся, миттєво повертаючи його до життя. Підходить для щоденного використання.
• Миттєвий прикореневий ліфтинг.
• Сильна фіксація.
• Тривалий ефект.
Великий, більше, найбільший! Створи миттєво об'ємну та сексуальну зачіску зі знаменитим Volumizer! Це секретна зброя для додаткового об'єму!

Інгредієнти, Silk Protein і Argan Oil, утримують у волосяних клітинах оптимальну кількість вологи, лікують, захищають пошкоджене, слабке і сухе волосся від зовнішнього впливу.
Продукція серії Styling Line має унікальний аромат, нотки якого забирають у прекрасне тепле літо. Щоразу, використовуючи засоби, вони збагачують волосся корисними поживними інгредієнтами та ароматизують його, наповнюючи чарівно вишуканим ароматом.

Спосіб застосування
добре струсити і розпорошити з відстані 15-20 см на корені вологого або сухого волосся.
Backstage секрет: щоб отримати дійсно приголомшливий об'єм, розділіть волосся на пасма, розпиліть засіб на корені кожної, зачекайте кілька секунд, перш ніж опустити локон.

Об`єм: 75 мл
Бренд: Balmain
Країна бренда: Франція

Відправка: Нова пошта - повна передоплата або післяплатою з передоплатою 200 грн.
Укрпошта і Meest - тільки 100% передоплата.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл