Всі категорії
Додати товар

Крутий спрей-філер миттєвої дії з гіалуроновою кислотою для волосся liquid diamonds...

700 грн
Опис

Опис
Філер миттєвої дії LIQUID DIAMONDS — засіб для живлення та відновлення пошкодженого волосся, що робить його гладкими та блискучими.
Філлер захищає від впливу зовнішніх факторів та щоденних ушкоджень. Цей засіб чудово підходить пористому волоссю, адже його інгредієнти вирівнюють його. Завдяки кератину локони розгладжуються і стають шовковистішими. Кераміди захищають волосся, зменшують шкоду від дії фарби, а також забезпечують легке розчісування. У складі також є колаген , який відновлює шкіру голови та захищає волосся від випадання. А протеїни шовку живлять та зволожують. Волосся виглядає еластичним і абсолютно зволоженим (зникає ефект сухих кінчиків). Дія починається відразу після 7 секунд нанесення. LPP-кератин, PPT-колаген та кераміди проникають глибоко в структуру волосся, ущільнюють пошкоджені ділянки, згладжують лусочки, надають пасмам гладкості та неймовірного блиску.

Спосіб застосування:
Рясно розпилити після миття голови на підсушене рушником волосся, емульгуйте легкими масажними рухами протягом 7 секунд. Змийте і висушіть феном.

Властивості:
Амінокислоти – відновлюють навіть сильно пошкоджене, ослаблене волосся та активізують обмінні процеси в клітинах. Нормалізують мікроциркуляцію та відновлюють водний баланс, завдяки чому зволожують волосся. Також амінокислоти активізують вироблення природного колагену, який також є важливим для підтримки здорової структури волосяної нитки.
Кераміди - швидко відновлюють зовнішню оболонку волосся, і підвищують його міцність. Запобігають стоншенню волосся, і роблять його більш слухняним при розчісуванні та укладанні.
Кератин - цей білок є основною частиною структури волосся, і тому регулярно негативно впливає на агресивні хімічні речовини, що містяться в фарбі для волосся. Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Кератин ефективно зв'язує воду та є потужним зволожувачем. Цей компонент відновлює волосся і надає їм шовковистості.
Колаген - заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки. Зміцнює волосся, повертає їм природну силу, здоров'я та енергію.
Протеїни – зволожують, живлять та підвищують еластичність волосся, відновлюють та пом'якшують. Роблять волосся блискучим, створюють надійний захист від шкідливих впливів, і підвищують міцність структури волосся.

Порада від Sinergy:
Для кращого результату ми рекомендуємо пройти тест і визначити тип волосся та шкіри голови.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 200мл