Всі категорії
Додати товар

Живильний зволожуючий спрей-кондиціонер для легкого розчісування

460 грн
Опис

Живильний зволожуючий спрей-кондиціонер для легкого розчісування волосяя 200 мл Легкою димкою огортає кожну волосинку, збагачуючи її поживними речовинами і зволожуючи по всій довжині. Робить волосся гладеньким, мінімізуючи механічні пошкодження за допомогою зменшення адгезії при розчісуванні. Надає волоссю блиск і повертає йому доглянутий вигляд. Переваги: захищає волосся від надмірної вологи (за дощових і туманних погодніх умов), сонячних променів (включаючи пікову активність сонця), забрудненого повітря; волосся виглядають здоровими і природними; зволожує і контролює надмірну пухнастість.
Активні компоненти:
Гіалуронова кислота низькомолекулярний компонент з високим ступенем проникнення і як наслідок добре абсорбується, насичуючи волосся необхідною вологою.
Екстракт огірка має високу адгезію (що зводить до мінімуму несприятливі ефекти тертя), зволожує, пом'якшує і живить волосся і шкіру голови.
Пантенол або провітамін В5 має глибоко зволожуючий ефект.

Спосіб застосування Використовуйте спрей перед укладкою для надання волоссю блиску та приємного ефекту м'яка якості. Розпилити спрей приблизно на відстані 15-20 см від голови, зробити легкий масаж до повного увібрання. Не змивати. Укласти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?