Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь пивний з імбиром від gz

52 грн

розпродаж до 10 Травень

36 грн
Опис

20 грам пробничок у пакетику Твердий шампунь «Пивний з імбиром»: живлення та зволоження сухих, неживих волосся. Відновлення після фарбування. Органічний продукт із темним пивом у складі. Сухий шампунь «Пивний з імбиром» – ефективний засіб для відновлення волосся. 100% натуральний склад забезпечує м'яке очищення коренів та харчування кінчиків. Якщо у вас сухі, пошкоджені волосся, використовуйте цей безсульфатний шампунь у складі комплексного догляду.

Поради щодо застосування

Мило-шампунь зволожує та підживлює сухе коріння волосся, тому для кращого ефекту рекомендовано не змивати його протягом кількох хвилин.

Намилюйте волосся по всій довжині та змивайте шампунь теплою (не гарячою) водою. Рекомендовано повторити процедуру двічі. Після шампуню використовуйте кондиціонери або маски нашого каталогу, промислові засоби з силіконами не поєднуються з твердими шампунями з нуля.

Важливо!

Якщо у вас жорстка (або зі зниженим рівнем pH) вода, краще підійдуть продукти з вмістом рослинних ПАР з нашого каталогу.

Спосіб зберігання продукту – у відкритому вигляді або паперовій упаковці.

Також є невеликий лайфхак - якщо дуже хочеться використовувати цілющий твердий шампунь з масел але вода в регіоні жорстка - намилити волосся твердим шампунем, змити, намилити трохи повторно твердим шампунем з ПАР(наприклад для цих цілей - можна взяти шампунь - Шовковий шлях); змити. Нанести маску або бальзам для волосся. Такий спосіб зазвичай непогано працює в більшості умов жорсткої води і допомагає не тільки зміцнити волосся, але і насолодитися його чудовим зовнішнім виглядом;)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
20 мл

Схожі товари