Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь «кропива–лопух» від gz пробник 20 грам

52 грн

розпродаж до 10 Травень

36 грн
Опис

пробничок шампуню в крафтовому пакетику, 20 грам

Сухий шампунь «Кропива-Лопух» діє проти випадання волосся. Харчування та зміцнення досягається за допомогою рослинних інгредієнтів у складі продукту.

Корисна дія

Твердий шампунь для волосся «Кропива-Лопух» - порятунок при облисіння, що починається. Активні натуральні компоненти зміцнюють волосяні цибулини, діючи проти випадання волосся. Також вони усувають лупу, надають обсяг зачісці.

Поради щодо застосування

Нанесіть твердий шампунь від випадання волосся на шкіру голови (ближче до коріння) і помасажуйте 2-3 хвилини. Змийте та повторіть процедуру ще раз. Для кращого ефекту використовуйте кондиціонери та бальзами з нашого каталогу.

Важливо!

Якщо у вас жорстка вода, мило, зварене з нуля, може не підійти. Бажаєте спробувати? Купуйте пробник - двадцятиграмовий шматочок мила.

Щоб мило довше збереглося (до 8 міс.), зніміть поліетиленову упаковку та залиште його у відкритому вигляді або загорніть у папір.

Також є невеликий лайфхак - якщо дуже хочеться використовувати цілющий твердий шампунь з масел але вода в регіоні жорстка - намилити волосся твердим шампунем, змити, намилити трохи повторно твердим шампунем з ПАР(наприклад для цих цілей - можна взяти Твердий шампунь шампунь - Березовий, Кропивний); змити. Нанести маску або бальзам для волосся. Такий спосіб зазвичай непогано працює в більшості умов жорсткої води і допомагає не тільки зміцнити волосся, але і насолодитися його чудовим зовнішнім виглядом;)

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
20 мл

Схожі товари