Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для шкіри голови

240 грн
Опис

TOP BEAUTY Hair scrub Пілінг для шкіри голови
Для того, щоб отримати чисту та здорову шкіру голови, постійне стабільне зростання волосків та відсутність лупи, вам потрібно регулярно якісно очищати шкірний покрив за допомогою скрабу. Звичайний шампунь не здатний впоратись з цим завданням, тому рекомендуємо використовувати пілінги або скраби, розроблені спеціально для очищення епідермісу. Препарат допоможе забути про проблему лупи та випадіння волосків, а також запобігатиме появі ознак себореї. Результатом від регулярного використання пілінгу стане доглянуте і здорове волосся, а шкіра голови буде чистою.

Інгредієнти:
Ментолове масло - охолоджує шкірний покрив, запобігає появі лупи та сверблячки, зміцнює волосяні фолікули, розгладжує пасма, дарує їм неймовірний блиск та об'єм.
Кісточки абрикоса - стимулює мікроциркуляцію крові, регенерує пошкоджені ділянки шкіри, очищає епідерміс, активізує ріст волосся та зупиняє його випадіння.
Кератин - проникає в структуру кожної волосинки, насичує її вологою та утримує її всередині;

Особливості:
Стимулює кровообіг;
Глибоко живить волосяні цибулини;
Запобігає появі лупи та прибирає свербіння;
Пробуджує сплячі цибулини та активізує ріст волосків;
Створює бажаний об'єм.

Спосіб використання: Нанесіть засіб на вологу шкіру голови, масажувати легкими круговими рухами. Ретельно змити великою кількістю води.

При оплаті на карту ціна - 210 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари