Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio-dose collagen peptide fragment концентрат для ослаблених і схильних до...

350 грн
Опис

Kerastase Fusio-Dose Collagen Peptide Fragment.
Концентрат для ослабленого та схильного до ламкості волосся.

1 ампула 12 мл — 350 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Fusio-Dose з концентрованими активними компонентами для догляду за шкірою. Високо персоналізований догляд за волоссям у салоні повертається з покращеними характеристиками та модернізованою і спрощеною лінійкою:

- Формула Fusio Dose, створена на основі інгредієнтів, натхнених доглядом за шкірою, обраних через їх точний вплив на волосся і привабливість для споживачів, відповідає очікуванням споживачів і використовує тенденцію до скініфікації.
- Завдяки вищій концентрації інгредієнтів ця лінійка миттєво перетворює волосся з безмежними можливостями.
— Його новий модернізований і більш зрозумілий портфель дає змогу Fusio Dose задовольняти всі потреби волосся з поліпшеним зв'язком із роздрібною торгівлі.

Як працює Fusio-Dose?
Комбінація бустера та концентрату пропонує 30 різних комбінацій для одночасного задоволення кількох потреб волосся: від тьмяності до ламкості, догляду за кольором і живленням. Концентрат спрямований на задоволення основних потреб волосся, виявлених перукарем після діагностики, тоді як бустер спрямований на другорядні потреби волосся, про які мріє ваш клієнт, так що ви можете отримати найкраще з обох світів.

Перуки побачили різницю: 92% погодилися, що волосся стало світлішим, ніж будь-коли, 89% стало здоровішим і 79% повністю переобразилося*

Concentré Genesis рекомендується для ослабленого волосся, схильного до ламкості під час розчісування. Призначений для клієнтів, які шукають високо персоналізований догляд і розкішний і професійний салонний досвід.

Спосіб застосування
Крок 1: Змішайте з бажаним бустером Fusio-Dose.
Крок 2: Прикрутіть насадку-розпилювач.
Крок 3: Рівномірно розпиліть на вимите шампунем і підсушене рушником волосся.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари