Всі категорії
Додати товар

Pura d'or, сироватка, що відновлює шкіру голови, проти проти стоншування волосся, 120 мл

440 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

800 грн
Опис

Pura D'or, сироватка, що відновлює шкіру голови, проти проти стоншування волосся, 120 мл

Відновлювальна сироватка для шкіри голови проти випадіння волосся

Наша відновлювальна сироватка для шкіри голови розроблена для того, щоб прискорити результати застосування нашої лікувальної системи проти випадіння волосся. Ексклюзивна натуральна формула живить шкіру голови, а запатентована суміш рослинних екстрактів зміцнює пасма та надає об'єму, зменшує подразнення шкіри голови та випадіння волосся* у зв'язку з ламкістю, сухістю та сплутуванням.

Усі продукти PURA D'OR створюються з турботою і не шкодять планеті. Усі наші продукти не тестувалися на тваринах, є етичними, веганськими та виготовлені з використанням поновлюваних джерел енергії на підприємствах, що працюють на сонячних батареях.

Формула на основі алое вера для виняткового зволоження та живлення.

Запатентована суміш із понад 16 інгредієнтів, включно з біотином, стовбуровими клітинами яблука, екстрактом листя кропиви дводомної, екстрактом гірчака багатоквіткового, екстрактом кори африканської сливи, екстрактом насіння чорного кмину, екстрактом сереної, аргановою олією, каталазою, кофеїном, екстрактом кореня байкальської шоломниці, екстрактом плауноку, екстрактом індійського щитолисника, екстрактом плодів амли, екстрактом кайєнського перцю та трипептидом міді-1.
* Зменшує випадіння та ламкість волосся, роблячи волосся густішим. Засновано на (1) повторній перевірці щітки та кількості зламаного волосся після використання лікувальної системи проти випадіння волосся PURA D'OR, що складається з шампуню, сироватки та кондиціонера або маски, порівняно з використанням одного шампуню без кондиціонера, та (2) споживчій оцінці густоти волосся, його міцності та зменшення ламкості порівняно з початковим станом після 8 тижнів використання лікувальної системи PURA D'OR.

† Повний склад вказано у списку інгредієнтів.

Рекомендації щодо застосування
Добре струсіть перед використанням. Наносьте щодня на вологе або сухе волосся. Розділіть волосся на пасма. Піднімаючи кожне пасмо, розпиліть засіб прямо на шкіру голови і розподіліть масажними рухами. Не змивайте. Результати залежать від індивідуальних особливостей.

Інгредієнти
Основні інгредієнти містять плаун скельний, олію ембліки, олію чайного дерева, олію насіння кагай, олію чорниці, олію з насіння саха інчі, кофеїн, каталазу, каєнський перець, стовбурові клітини яблука та екстракт горохового білка, які разом зміцнюють, живлять волосся і запобігають його випадінню.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 120мл