Всі категорії
Додати товар

Сульсена олія для росту волосся зміцнення коренів стимуляція вітамінізовані...

230 грн
Опис

Сульсена олія для росту волосся та зміцнення коренів вітамінізована, 100мл, Україна, VIP догляд.
Для жінок. Для всіх видів волосся.
Вага: 0.122 кг.
Склад:
Олія оливкова рафінована дезодорована, жир норковий рафінований, олія рицинова медична, екстракт плодів перцю червоного «чилі», екстракт плодів обліпихи, екстракт квітів ромашки, олія ефірна лавандова, олія ефірна геранієва, бутилгідрокситолуол, пропілпарабен.

Дія
Основу олії вітамінізованого СУЛЬСЕНУ становить оливкова олія, яка завдяки високій проникаючій здатності миттєво доставляє біологічно активні компоненти до волосяних фолікулів, забезпечуючи тим самим повноцінне харчування коренів волосся та шкіри голови.

Норкова і касторова олії, будучи джерелом вітаміну F, що містить незамінні моно- і полінена-сичені (Омега-3, Омега-6, Омега-9), а також есенціальні (лінолевій, ліноленової, арахідинової) жирні кислоти, посилюють поживні та зволожуючі оливкової олії, сприяють відновленню фізіологічних процесів, що відбуваються у волосяних цибулинах, покращують приплив крові до коріння волосся, попереджають атрофію (загибель) волосяних фолікул, стимулюють зростання здорового та густого волосся.

Екстракт плодів обліпихи завдяки вмісту натуральних ліпідів, вітамінів А, Е та каротиноїдів стимулює зростання нових фолікулярних клітин, збільшуючи тим самим густоту волосяного покриву. Екстракт квітів ромашки, як джерело натурального бісабололу та токоферолів, надає активну відновлюючу дію на коріння волосся та шкіру волосистої частини голови, надаючи волосяним фолікулам тонус та життєву силу. Екстракт плодів червоного гіркого перцю найбільш ефективний засіб проти випадання волосся.

Капсаїцин, що входить до його складу, ефективно розігріває шкіру голови та покращує проникнення діючих речовин олії у глибокі шари епідермісу, посилюючи приплив поживних речовин до волосяних фолікулів. Волосся починає інтенсивніше рости, набуває блиску і сили.

Екстракти плодів обліпихи, квітів ромашки, плодів перцю червоного гіркого, витягнуті з натуральної сировини методом надкритичної флюїдної екстракції є ефективними біостимуляторами синергетичної дії. Натуральні продукти на 100%, не містять домішок та екстрагентів, не виготовлені за хімічною формулою.
Ефірна олія лаванди покращує мікроциркуляцію крові в шкірі голови, балансує на обмінні процеси, тонізує волосяні цибулини, підтримує здоровий стан кореневої системи волосся.

Ефірна олія герані знижує вплив вільних радикалів, що провокують випадання волосся, зміцнює волосяні фолікули у тканині шкіри голови, покращує кровообіг у зоні росту волосся.

Активні компоненти
Оливкова, норкова, касторова олії, ефірна олія лаванди та герані, екстракти плодів обліпихи, квітів ромашки та плодів перцю червоного гіркого.

Призначення
При надмірній неконтрольованій втраті волосся.
При низькій репродуктивній функції волосяних фолікул.
Для відновлення та збільшення густоти волосяного покриву.
Для продовження періоду активного росту волосся (анагену).
Для прискорення росту волосся.
Опис
Олію вітамінізовану СУЛЬСЕНУ застосовують для зміцнення коренів та стимулювання росту волосся. Це цінний та вишуканий купаж оливкової, норкової та касторової олій, ефірних олій лаванди та герані, флюїдних екстрактів плодів обліпихи, квітів ромашки та плодів перцю червоного гіркого.

Результат
підвищення тонусу кореневого апарату волосся,
зниження випадіння волосся,
поліпшення загального стану та якості волосся,
відновлення життєдіяльності волосяних фолікул.
Спеціальні вказівки.
Увага! екстракти плодів обліпихи і перцю червоного гіркого, що входять до складу олії, можуть пофарбувати волосся світлих відтінків у помаранчевий колір, який легко змивається.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл