Всі категорії
Додати товар

Гінкго білоба комплекс для покращення пам'яті kobayashi ginkgo biloba на 30 дн.

1200 грн
Опис

Натуральний комплекс KOBAYASHI Гінкго Білоба з флавоноїдами гінкго білоба, а також вітамінами В1, В6, пантотеновою кислотою та кальцієм призначений для покращення роботи мозку.

Засіб позитивно позначається на організмі при поведінкових, когнітивних та психозмоційних розладах, спричинених перенапругою та втомою.

Очищає судини мозку, підвищує пам'ять та концентрацію уваги, посилює інтелектуальну активність та служить профілактикою утворення тромбів.

Гінкго білоба (Ginkgo bilŏba) — реліктове дерево, справжня «жива копалина», що дійшла до нас прямо з мезозойської ери, яка закінчилася 66 мільйонів років тому.
У перекладі з японської - "срібний абрикос", або "срібний плід".

Гінкго Білоба має цілу низку лікувальних властивостей: антибактеріальну, антиоксидантну, в'яжучу, протигрибкову, стимулюючу, відхаркувальну, седативну, антигістамінну.

У складі екстракту Гінкго Білоба понад сотню біологічно активних речовин.
Для приготування препаратів використовують листя гінкго білоба, з яких роблять екстракт, що містить унікальні діючі речовини - біофлавоноїди (міріцетин і кверцетин) і терпеноїди (гінкголіди, біобаліди).
Препарати з Гінкго Білоба посилюють мікроциркуляцію крові в тканинах та органах і застосовуються для лікування та профілактики:

- головного болю, мігрені, частих запаморочень;
- стимуляції мозкового кровообігу, уваги, мислення та пам'яті;
- судинних захворювань;
- Атеросклерозу;
- Інфарктів та інсультів;
- хвороб легень та серця, при бронхіальній астмі;
- Ранніх стадій хвороби Альцгеймера;
- Профілактики тромбоутворення;
- Аритмії, гіпертонії;
- Наслідків черепно-мозкових травм.

Гінкго Білоба — стимулятор уваги, пам'яті та розумового потенціалу, найпотужніший вплив гінкго білоба надає на кровоносну систему, перешкоджає утворенню тромбів, підвищує еластичність стінок кров'яних судин, позитивно впливає при венозній недостатності та варикозному розширенні вен.
Крім цього, він має судинорозширювальну та антигіпоксичну дію, сприяє зниженню рівня холестерину в крові.
Якщо ви тривалий час страждаєте на синдром хронічної втоми, переживаєте сильну апатію і не можете нормально зосередитися на роботі — комплекс KOBAYASHI Гінкго Білоба за кілька прийомів поверне мозку енергію для нормального функціонування.

Спосіб застосування: приймати по 1 таблетці 3 рази на день до або після їди, запиваючи водою.
В одній упаковці міститься 90 пігулок на 30 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?