Всі категорії
Додати товар

Mrm nutrition гінкго білоба 60 мг 120 веганських капсул

360 грн
Опис

Термін придатності: 06.2024.
Дослідженнями доведено, що гінкго білоба діє як антиоксидант, а також збільшує приплив крові до мозку та периферичних органів. Крім того, дослідники помітили сприятливий вплив на пам'ять і когнітивні функції. Ця здатність збільшувати кровотік привернула увагу до потенційної здатності гінкго білоба підтримувати нормальне здоров'я дихальної системи, шлунково-кишкового тракту та здоров'я шкіри. Гінкго білоба від MRM містить не менш ніж 24% флавонових глікозидів і 6% терпенів, включно з гінкголидами A, B, C і білобалід.
Екстракт гінкго білоба PureleafTM має найвищу якість, пройшов найретельніші випробування на кожному етапі виробництва, щоб гарантувати чистоту продукту.

Антиоксидант
Когнітивне здоров'я
Харчова добавка
Підтримує нормальний кровообіг і знижує розумову втому
З гінкго білоба PureLeafTM
Без глютену
Сертифікований веганський продукт
Сертификат Non GMO Project Verified

Приймати по 1 капсулі на день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.

В 1 капсулі міститься: Екстракт листя гінкго білоба PureLeafTM (24% флавонових глікозидів, 6% терпенових лактонів) 60 мг.
Капсула з рисового борошна та целюлози.
Не містить доданих молока, яєць, арахісу, деревних горіхів, риби, ракоподібних, сої, пшениці, глютену та дріжджів.

Попередження
Тільки для дорослих віком від 18 років. Не рекомендується вживати жінкам під час вагітності та в період лактації. Перед застосуванням під час приймання ліків (особливо протисудомних засобів, антидепресантів, а також препаратів, що впливають на час згортання крові), за наявності будь-яких захворювань (включно з захворюваннями печінки та порушення зсідання) або за підготовки до хірургічної операції треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари