Всі категорії
Додати товар

Super nutrition, simply one, пренатальні мультивітаміни потрійної дії, 30 таблеток

360 грн
Опис

Опис
Super Nutrition, Simply One, пренатальні мультивітаміни потрійної дії
Потрійна дія: вітаміни, мінерали та рослинні компоненти
Підтримка імунної системи та вироблення енергії*
Не містить глютену та ГМО
Науково розроблена харчова добавка

Щоденний раціон та заняття під час вагітності сприяють здоров'ю та розвитку дитини. Ви можете допомогти дитині отримати багато необхідних поживних речовин завдяки пренатальним вітамінам. Пренатальні мультивітаміни потрійної дії від Super Nutrition SimplyOne містять унікальну суміш вітамінів, мінералів і рослинних компонентів для підтримки імунної системи та вироблення енергії під час вагітності*.

Потрійна дія
Ця пренатальна суміш містить три типи поживних речовин - вітаміни, мінерали і рослинні компоненти - для підтримки мами та дитини. Вітаміни D, C та A допомагають підтримувати загальний стан здоров'я в період вагітності. Крім того, вітамін групи B, відомий як фолієва кислота, а також мінерали, залізо і кальцій, підтримують зростання дитини, сприяючи розвитку здорових кісток. Нарешті, ця формула містить суміш рослин, які можуть забезпечити додаткову підтримку під час вагітності та органічні добавки. суміш плодів папайї, листя люцерни, спіруліни та хлорели*.

Пренатальні мультивітаміни потрійної дії від Super Nutrition Simply One містять багато поживних речовин, необхідних під час вагітності, в одній зручній таблетці. Одна упаковка розрахована на прийом протягом одного місяця (за дотриманням рекомендованої дози).

Блог iHerb
Чи потрібно приймати добавки з фолієвою кислотою? Розкажемо про три важливі корисні властивості

Добавки для підтримки здорової вагітності

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 таблетці на день після їди.

складові
Мікрокристалічна целюлоза, кроскармеллоза натрію, магнію стеарат (рослинного походження), стеаринова кислота (рослинного походження), рослинна оболонка, натуральна ваніль.

Не містить цукру, желатину, горіхів, пшениці, дріжджів, пилку, гречки, молочних продуктів, залишків кукурудзи або сої, прихованих добавок або штучних барвників.

Попередження
Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, - основна причина отруєнь зі смертельним наслідком серед дітей до 6 років. Зберігати продукт у недоступному для дітей місці. У разі передозування негайно звернутися до лікаря чи токсикологічного центру.

Зберігати у сухому та прохолодному місці.

Відмова від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях та інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, які вносяться виробниками щодо упаковки або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Майте на увазі, що навіть незважаючи на те, що іноді упаковка товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість та свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на упаковці, попередженнями та інструкціями щодо використання продуктів перед їх застосуванням та не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зауважте, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виконані з використанням машинного перекладу. Це зроблено винятково для вашої зручності. Всі подібні переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідайте веб-сайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 таблетка

Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін A (у вигляді ретинолу пальмітату, 17% (1000 МЕ) у вигляді бета-каротину) 6000 МЕ 120%
Вітамін С (аскорбінова кислота) 150 мг 250%
Вітамін D (у вигляді вітаміну D3) 3000 МЕ 750%
Вітамін E (у вигляді сукцинату d-альфа-токоферилу) 100 МО 333%
Вітамін K (у вигляді фітонадіону) 80 мкг 100%
Тіамін (вітамін B1) 40 мг 2667%
Рибофлавін (вітамін B2) 30 мг 1765%
Ніацин (у вигляді ніацину** і нікотинаміду) 40 мг 200%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 35 мг 1750%
Фолієва кислота 1000 мкг 250%
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну) 150 мкг 2500%
Біотин (у вигляді d-біотину) 330 мкг 110%
Пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію) 35 мг 350%
Кальцій (у вигляді карб

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?