Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, lactobif, cran-max, пробіотики, 25 млрд куо, 30 рослинних капсул

650 грн
Опис

Опис
Пробіотик Cran-Max®️ Lactobif от California Gold Nutrition
Журавлинний концентрат Cran-Max® і технологія Bio-Shield®
8 активних клінічно вивчених штамів пробіотиків1
Підтримують здоров'я травної системи та сечовивідних шляхів*
Упаковано в індивідуальні блістери з подвійним шаром фольги
Не вимагає зберігання в холодильнику2
Підходить для вегетаріанців і веганів
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Пробіотик Cran-Max®️ LactoBif®️ от California Gold Nutrition містить пробіотики та біодоступний журавлинний концентрат для підтримки здоров'я травного тракту та сечовивідних шляхів*.

Cran-Max® потрапляє в організм за допомогою унікальної запатентованої системи доставки під назвою технологія Bio-Shield®. Технологія Bio-Shield® захищає концентрат Cran-Max® під час проходження через травну систему, поки він не досягне нижнього відділу шлунково-кишкового тракту, де може ефективно засвоюватися.

Пробіотик Cran-Max®️ Lactobif містить 8 активних і клінічно вивчених штамів пробіотиків (5 штамів лактобактерій і 3 штаму біфідобактерій)1. У разі регулярного приймання пробіотики можуть допомогти збалансувати кишкову флору, що є ключовим чинником для загального гарного самопочуття*.

Переваги пробіотиків, упакованих в індивідуальні блістери з подвійним шаром фольги

Оптимальний захист від впливу кисню, вологи та світла
Цілісність і безпека продукту
Захист від розкриття
Можливість тривалого зберігання за кімнатної температури без потреби зберігати в холодильнику 2
Гарантована ефективність 2
Приготування домашніх ферментованих продуктів (йогурту, кефіру, квасу та т. п.) — це мистецтво, для якого необхідні розчини з особливими пробіотичними культурами. Пробіотик LactoBif не призначений для використання як розчини, але капсули з пробіотиком Cran-Max®️ LactoBif можна відкривати та додавати їх вміст у молочні коктейлі, смузі тощо. п.

¹ За результатами досліджень у лабораторних умовах, проведених постачальником пробіотчної сировини.

2Капсули, упаковані в подвійну фольгу, не потребують охолодження, що допомагає підтримувати якість LactoBif® с Cran-Max®.

Блог iHerb

15 природних способів як уникнути інфекцій сечовивідних шляхів

Корисні властивості пробіотиків

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 рослинній капсулі на день під час їди. Бажано приймати відповідно до рекомендацій лікаря.

Інгредієнти
модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), Порошок із плодів журавлини, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, перевірене та зареєстроване cGMP підприємство, на якому обробляються інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування біологічно активних добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натурапатом або іншим кваліфікованим медичним фахівцем.

Упаковано в індивідуальні блістери з подвійним шаром фольги. Не використовувати, якщо фольга блістерного паковання ушкоджена або відсутня. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом привести
до погіршення якості продукту.

Гарантоване збереження ефективності до закінчення терміну придатності під час зберігання в прохолодному та сухому місці за температури до 25 °C (77 °F). Зберігання в холодильнику не обов'язково, але настійно рекомендується.2

Відлуння від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари