Всі категорії
Додати товар

Крем - бальзам "стоп-біль" 75 мл

84 грн
Опис

Властивості універсального крем-бальзаму «СТОП-біль» визначаються корисністю та ефективністю екстрактів та активних речовин, що входять до його складу.
- сприяє зняттю больових відчуттів при суглобових болях, болях у хребті, м'язовому болі, хворобливих відчуттях у венах та судинах, розтягуванні зв'язок, болях після травм.

- сприяє відновленню сполучних тканин та покращенню стану суглобів

- сприятливо впливає на зміцнення судин та вен

- має властивості покращувати мікроциркуляцію кровообігу в проблемній зоні.

- стимулює будівництво тканин кровоносних судин та захищає стінки судин

Компоненти маклюри сприяють зміцненню судин та вен, стимуляції кровообігу, ліквідації наслідків травм, розривів зв'язок, переломів тощо. Також вона дуже ефективна при болях у суглобах. Маклюра містить багато флавоноїдів, які є сильними природними імуномодуляторами та антиоксидантами.

Босвеллія покращує доставку поживних речовин і кисню до суглобів та хрящів, зміцнює стінки судин та капілярів, що живлять хрящі та суглоби, тим самим прискорює їх відновлення. Вона підтримує опорно-руховий апарат, має протизапальну, антисептичну та болезаспокійливу дію. Крім того, босвеллія покращує кровопостачання суглобів, що особливо важливо при артриті.

Гінкго білоба має властивості покращувати мікроциркуляцію кровообігу в проблемній зоні.

Муміє є сильним біостимулятором, що посилює відновлювальні процеси в пошкоджених тканинах, а також антитоксичним та загальнозміцнюючим засобом.

Біофлавоноїд рутин стимулює будівництво тканин кровоносних судин та захищає стінки судин. Завдяки подвійній дії рутин грає вирішальну роль у підтримці еластичності та міцності судин, сприяє покращенню кровообігу.

Ефірна олія ялиці має антисептичну, заспокійливу, тонізуючу дію, покращує кровопостачання, має противірусний та протизапальний ефект.

Ефірна олія м'яти має охолодну дію. Воно активно сприяє відновленню сил, освіжає та тонізує.

Рекомендації до застосування: застосовувати як допоміжний засіб у комплексі лікувально-профілактичних заходів при травмах, розтягуваннях зв'язок, захворюваннях опорно-рухового (суглобів, хребта тощо) та нервово-м'язового апарату (болі в м'язах та по ходу нерва), а також у разі підвищених навантажень на опорно-руховий апарат для покращення стану сполучних тканин.

Спосіб застосування: невелику кількість крем-бальзаму нанести на болісну ділянку тіла і втирати масажними рухами 2-3 рази на день протягом 4-5 хв.

Склад: вода підготовлена, гліцерин, кукурудзяна олія, вазелін м'який, цетеарет-20, полігліцерил-2ПЕГ-4 стеарат, моностеарат гліцерину, екстракти маклюри, гінкго білоба, босвелії, дикого ямсу (діоскореї), карбомер, 0 гідрогенізована рицинова олія, ефірні олії ялиці, каяпута, лаванди, триетаноламін, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бром-2-нітропропан-1, 3-діол.

Протипоказання: індивідуальна нестерпність до компонентів крем-бальзаму.
Не є лікарським засобом!

! Увага: не наносити крем-бальзам на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки, екзематичні поверхні та відкриті виразки. При попаданні у вічі промити великою кількістю води.

75 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари