Всі категорії
Додати товар

Золотий бальзам "зірочка" 4 г, від застуди та головної болі "zirochka"

60 грн
Опис

Бальзам "Зірочка"

✳️Вага: 4 г.
✳️У пластиковій круглій баночці.
✳️Ефективний засіб для профілактики та комплексної терапії застудник, інфекційних захворювань, нежиті, синуситу, кашлю, головного болю.
✳️Для зовнішнього застосування, як лікувально- профілактичний засіб при болях у спині та суглобах; для покращення стану шкіри; при укусах комарів.

Маленькі коробочки з цією маззю відомі ще з СРСР, з початку вісімдесятих.
Мазь не втратила популярність й у наші дні!!!
~ Препаратом користуються з урахуванням точок акупунктури — різних місць на тілі людини, які за китайськими традиціями відповідають за окремі недуги.
~ Такі бальзами, що розігрівають, використовують для знеболювання, збільшення кровотоку, усунення набряків при проблемах зі зв'язками, сухожиллями і суглобами.
~ Принцип роботи простий і дуже ефективний: вони зігрівають шкіру, змушують кров прилити до місця нанесення, знімають набряклість, розслаблюють м'язову тканину. «Зірочку» можна втирати у певні місця: при головному болю — віскі, застуда лікується втиранням у спину, груди і живіт. «Зірочка» також добре допомагає від комариних укусів – мазь так сильно охолоджує, що шкіра зосереджується не на подразненні від укусу, а на прохолодній дії препарату.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари