Всі категорії
Додати товар

Омега 3 sporter omega 3 + d3 120 капс

614 грн
Опис

Sporter Omega 3 + D3 являє собою дієтичну добавку, яка є джерелом поліненасичених жирних кислот (EPA і DHA) і вітаміну D3.

Безліч досліджень підтверджують, що Омега-3 жирні кислоти відіграють важливу роль в організмі, як-от формування клітинних мембран і функціонування серцево-судинної системи, а також підтримка нормальної роботи мозку та якості зору.

Вітамін D3 покращує функцію кістково-м'язової системи та підтримує мінеральну щільність кісток. Його також вважають природним антидепресантом, який позитивно впливає на настрій і допомагає знизити втому під час фізичного навантаження.

Навіть прихильникам середземноморської дієти важко отримати достатню кількість Омега-3 зі споживаною їжею. Проблема надходження Омега-3 в організм стає особливо гострою для вегетаріанців, оскільки більшість цих важливих поліненасичених жирних кислот міститься в морській рибі та морепродуктах.

Тому більшість лікарів та дієтологів згодні в тому, що кожній людині, включно з дітьми, необхідно використовувати спеціальні харчові добавки, щоб забезпечити правильну роботу організму.

Особливості продукту:

Підтримує здоров'я серця й судин.
Покращує функціонування мозку.
Підвищує захисні функції імунної системи.
Зміцнює кісткову тканину.
Нормалізує рівень холестерину.
Рекомендації щодо застосування: Приймайте по 1 капсулі під час приймання їжі, запиваючи невеликою кількістю води.

Склад на 1 капсулу:

Рибий жир: 1000 мг.
EPA: 180 мг.
DHA: 120 мг.
Д3: 1000

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари